Toe aan een nieuwe uitdaging?

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou! Als logistiek medewerker houd jij je bezig met de goederenstroom van de Condor Group. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen, de orders worden gepickt, eventueel aangevuld met heftruckwerk. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Wil jij graag werken als heftruckchauffeur? Dan zoeken wij jou! Als heftruckchauffeur houd jij je bezig met de goederenstroom van deze tapijtproducent. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Een vliegende start in het tapijt

Direct een goed salaris

Bij Condor start je direct met een goed salaris! Wij vinden namelijk dat goed werk beloond moet worden. Zo blijft iedereen gemotiveerd en tevreden! Het brutosalaris ligt bij ons tussen de €2.500,- en €3.100,- per maand.

Baangarantie

Bij Condor ben je zeker van je baan! Wij zijn namelijk zuinig op goed personeel en daarom bieden we jou een vast dienstverband, doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden. Zondag is geen werkdag binnen Condor Group, dit is sowieso één van je vaste vrije dagen.

Doorgroeien

Bij Condor staan we altijd open voor doorgroeimogelijkheden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd! Daarom bieden wij mogelijkheden tot ontwikkeling, zodat jij jezelf blijft uitdagen en nooit verveeld raakt!

Leren

Condor ademt innovatie. En daarmee hebben we het niet alleen over ons bedrijf maar ook over onze medewerkers! Wij staan altijd open voor doorgroeimogelijkheden of ontwikkelingen. Zo vergoeden wij het heftruckcertificaat en is het in overleg mogelijk een extra training te volgen.

Plezier

Bij Condor streven we ernaar dat jij elke dag met plezier werkt. Zit jij goed in je vel, presteer je ook beter! Wij luisteren oprecht naar medewerkers en zetten gehoor om in actie.

Familie

Condor is een echt familiebedrijf. Dit voel je op de werkvloer. Binnen ons team heerst een informele en comfortabele sfeer, waarin we voor elkaar klaarstaan en samen naar doelen toe bouwen.

Luc over werken bij Condor Carpets

“Ondanks dat Condor Group een groot bedrijf is met meerdere vestigingen en meerdere bedrijven, merk je dat het echt een familiebedrijf is. Ook op de werkvloer. Ik heb het erg naar mijn zin bij Condor: alles is goed geregeld en we zijn een hecht team.”

Laat je gegevens achter

Interesse? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie over deze vacature?

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.