Pak jij de Condor Studie Deal?

Ben jij net klaar met een opleiding of ben je toe aan een andere uitdaging? Wil jij een baan vinden als heftruckchauffeur, maar heb je nog niet het juiste heftruck certificaat hiervoor? Geen probleem, wij leren het je en nemen je mee in de logistieke wereld van het tapijt. Als leerling heftruckchauffeur ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij begeleiden jou en leiden je op tot heftruckchauffeur en zorgen ervoor dat jij het heftruck certificaat haalt die je nodig hebt. Zo ontwikkel jij je verder!

Houd jij het overzicht en werk je graag met moderne machines? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou, ga aan de slag als productiemedewerker! Als productiemedewerker ben jij namelijk de baas over de machines van Condor Group en het productieproces. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat we ook dit jaar weer meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking kunnen produceren voor in de mooiste auto’s, op sportvelden, in de winkel en kantoren. Met jouw inzet verloopt alles vlekkeloos en heeft iedereen het mooiste tapijt!

Een vliegende start in het tapijt

Direct een goed salaris

Bij Condor start je direct met een goed salaris! Wij vinden namelijk dat goed werk beloond moet worden. Zo blijft iedereen gemotiveerd en tevreden! Het brutosalaris ligt bij ons tussen de €2.500,- en €3.100,- per maand.

Baangarantie

Bij Condor ben je zeker van je baan! Wij zijn namelijk zuinig op goed personeel en daarom bieden we jou een vast dienstverband, doorgroeimogelijkheden en flexibele werktijden. Zondag is geen werkdag binnen Condor Group, dit is sowieso één van je vaste vrije dagen.

Doorgroeien

Bij Condor staan we altijd open voor doorgroeimogelijkheden. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat je nooit bent uitgeleerd! Daarom bieden wij mogelijkheden tot ontwikkeling, zodat jij jezelf blijft uitdagen en nooit verveeld raakt!

Leren

Condor ademt innovatie. En daarmee hebben we het niet alleen over ons bedrijf maar ook over onze medewerkers! Wij staan altijd open voor doorgroeimogelijkheden of ontwikkelingen. Zo vergoeden wij het heftruckcertificaat en is het in overleg mogelijk een extra training te volgen.

Plezier

Bij Condor streven we ernaar dat jij elke dag met plezier werkt! Zit jij goed in je vel, presteer je ook beter! Wij luisteren oprecht naar medewerkers en zetten gehoor om in actie.

Familie

Condor is een echt familiebedrijf. Dit voel je op de werkvloer. Binnen ons team heerst een informele en comfortabele sfeer, waarin we voor elkaar klaarstaan en samen naar doelen toe bouwen.

Robert over werken bij Condor Carpets

“Condor Group biedt mij veel kansen en mogelijkheden waar ik me verder kan ontwikkelen. Condor Carpets, is ondanks dat het een enorm bedrijf is, een bedrijf waar bijna iedereen elkaar persoonlijk kent. Dat zorgt ervoor dat je écht onderdeel bent van een team en dat motiveert mij in mijn werk.”

Laat je gegevens achter

Interesse? Laat je gegevens achter. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Meer informatie over deze vacature?

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.