Medewerker Technische Dienst

Medewerker Technische Dienst

Introductie

Ben jij die techneut die in een groeiende organisatie de toenemende werkzaamheden op de afdeling onderhoud en techniek samen met je team wil oppakken? Heb jij een flexibele, positieve en energieke houding en wil jij je optimaal inzetten om alle processen goed te laten verlopen. Dan wil de Condor Group graag met je kennismaken!

Organisatie

Als Medewerker Technische Dienst kom je werken bij de Condor Group. De Condor Group is een van de grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 130 miljoen m2 textiele vloerbedekking op jaarbasis. Bekend onder de namen Condor Carpets, VEBE, Condor Cartex, Condor Grass, Timzo en Edel Carpets bediend de Condor Group – verschillende markten. We bestaan sinds 1992 en zijn actief producent van vloerbedekking oplossingen voor meerdere doeleinden. Denk hierbij aan woning- en kantoorstofferingen, maar ook autobekleding en zelfs de bekleding van sportvelden. Tijdens het productieproces staan de productietechnieken Tufting en Non Woven centraal. De productielocaties zijn gevestigd in Genemuiden en Hasselt.

Functie

Binnen de afdeling onderhoud wordt er samengewerkt als een team, maar een ieder heeft daarbinnen wel zijn eigen takenpakket waar hij verantwoordelijk voor is. Dit vinden we belangrijke voorwaarden om jezelf en het team verder door te kunnen laten ontwikkelen. Tot je verantwoordelijkheid als medewerker Technische Dienst horen onder andere onderstaande taken:

 • Het onderhouden van productiemiddelen.
 • Het onderhouden van de gebouwen – Het onderhouden van gebouwgebonden installaties
 • Verleent assistentie bij diverse technische werkzaamheden.
 • Draagt bij aan proces- en product verbetering.
 • Onderhoudt contact met externe leveranciers voor technische benodigdheden.
 • Uitvoeren van oproepdiensten c.q. storingsdiensten.

Functie-eisen

Voor deze functie kijken wij uit naar een kandidaat met:

 • MBO3 niveau of hoger, bij voorkeur in de richting van elektra of mechatronica. In het geval van mechatronica opleiding, zijn aanvullende E-gerelateerde cursussen zoals Elektrisch schakelen vereist.
 • Enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in een complexe productie omgeving met divers machinepark.
 • Kennis en ervaring met zelfstandig uitvoeren van storinganalyses en daarover kunnen rapporteren – Kennis en ervaring van PLC-techniek en met besturingstechniek, voorkeur Siemens S5 en/of S7 en Lenze.
 • Kennis en ervaring met hydrauliek en pneumatiek.
 • Bereidheid tot lopen van consignatiediensten en af en toe werken op zaterdag. Ervaring hierin is een pre.
 • Enige kennis van Engelse en Duitse taal.
 • Woonachtig in nabijheid werklocatie i.v.m. oproepdienst c.q. storingdienst en beschikbaar van maandag t/m zaterdag (max. 15-20 km vanaf Vebe/Genemuiden).
 • Je werkt gestructureerd en bent zowel schriftelijk als mondeling communicatief vaardig.
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.

Aanbod

Ben jij op zoek naar een hele mooie technische baan waar een vaste baan, technische ontwikkeling en goede arbeidsvoorwaarden normaal zijn?
Neem dan contact met ons op!

Sollicitatie

Ben je geïnteresseerd in de functie van Medewerker Orderadministratie? Klik dan op de sollicitatiebutton. Wij zien jouw motivatie en cv graag tegemoet. Dujob is nauw betrokken bij de werving & selectie van de juiste kandidaat voor deze vacature. Wij zijn een bemiddelingsbureau dat werk maakt van jouw talent. We kijken verder dan je cv. Wat zijn jouw sterke eigenschappen, wat zijn jouw kwaliteiten en waarin wil jij je ontwikkelen. Zo vinden wij voor jou het meest uitdagende werk in de industrie. Via Dujob ontwikkel jij je talent verder.

René Hakvoort

René Hakvoort

Accountmanager industrie

Video afspelen

Wie zijn wij?

Andere vacatures

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Wil jij graag werken als heftruckchauffeur? Dan zoeken wij jou! Als heftruckchauffeur houd jij je bezig met de goederenstroom van deze tapijtproducent. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Ben jij net klaar met een opleiding of ben je toe aan een andere uitdaging? Wil jij een baan vinden als heftruckchauffeur, maar heb je nog niet het juiste heftruck certificaat hiervoor? Geen probleem, wij leren het je en nemen je mee in de logistieke wereld van het tapijt. Als leerling heftruckchauffeur ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij begeleiden jou en leiden je op tot heftruckchauffeur en zorgen ervoor dat jij het heftruck certificaat haalt die je nodig hebt. Zo ontwikkel jij je verder!

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou! Als logistiek medewerker houd jij je bezig met de goederenstroom van de Condor Group. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen, de orders worden gepickt, eventueel aangevuld met heftruckwerk. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Houd jij het overzicht en werk je graag met moderne machines? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou, ga aan de slag als productiemedewerker! Als productiemedewerker ben jij namelijk de baas over de machines van Condor Group en het productieproces. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat we ook dit jaar weer meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking kunnen produceren voor in de mooiste auto’s, op sportvelden, in de winkel en kantoren. Met jouw inzet verloopt alles vlekkeloos en heeft iedereen het mooiste tapijt!

“Condor Group groeit maar door en ik kan me daarin volop ontwikkelen. Werken in een internationaal gerenommeerd bedrijf biedt mij veel meer kansen!”

Johan Kramer

Meer informatie over deze vacature?

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.