Heftruckchauffeur Tapijtindustrie

Heftruckchauffeur Tapijtindustrie

Introductie

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Wil jij graag werken als heftruckchauffeur? Dan zoeken wij jou! Als heftruckchauffeur houd jij je bezig met de goederenstroom van deze tapijtproducent. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Organisatie

Als heftruckchauffeur ga je aan slag bij de Condor Group. De Condor Group bestaat al sinds 1992 en is een van de grootste tapijtproducenten van Europa met een productie van meer dan 130 miljoen m2 textiele vloerbedekking op jaarbasis. Bekend onder de namen Condor Carpets, VEBE, Condor Cartex, Condor Grass, Timzo en Edel Carpets bedient de Condor Group vele markten. Van woningen, kantoren, tot autobekleding en kunstgras op de internationale sportvelden. Grote kans dat jij al eens op een tapijt van de Condor Group hebt gestaan. De productielocaties zijn gevestigd in Genemuiden en Hasselt.

Functie

Als heftruckchauffeur neem jij het gehele logistieke proces voor je rekening. Je bent hierbij een belangrijke schakel tussen de Condor Group en de klant. Als heftruckchauffeur staan bij jou veiligheid, regels en procedures, en wet- en regelgeving op het gebied van Arbo voorop. Je hoeft geen bodybuilder te zijn, maar de werkzaamheden van heftruckchauffeur vragen een lichamelijke inspanning, daarom is het belangrijk dat je fit bent en een goede conditie hebt. Je hebt een scherp oog voor eventuele verbeteringen en meldt deze aan de teamleider. Door jouw inbreng wordt de kwaliteit en de leverbetrouwbaarheid nog beter. Je werkt samen binnen een team en coacht elkaar om samen de beste resultaten te halen. Op de werkvloer rapporteer je aan de teamleider.

Binnen de functie van Heftruckchauffeur krijg je volgende verantwoordelijkheden:

 • Orders doornemen met de teamleider en verzendklaar maken;
 • Vrachtwagens laden en lossen;
 • Middels een handscanner registreren van jouw handelingen;
 • Maken van foto’s van de verzending;
 • Goederen in het magazijn verplaatsen met behulp van reach- of heftruck.

Functie-eisen

De heftruckchauffeur die wij zoeken:

 • Is minimaal 18 jaar, dit is namelijk bij werken in ploegendiensten vereist;
 • Heeft een afgeronde mbo-opleiding of een andere opleiding op de middelbare school;
 • Is bereid om structureel op zaterdag te werken en in 3- en/of 4-ploegensysteem;
 • Heeft een geldig rijbewijs B en eigen vervoer (wanneer je niet in Genemuiden of Hasselt woont).

Aanbod

Wil jij werken als heftruckchauffeur, dan bieden we jou het volgende:

 • Fulltimebaan met een 36 tot 38-urige werkweek.
 • Salaris tussen de €2.450,- en de €3.050,- o.b.v. van leeftijd en ervaring.
 • Uitzicht op een vast contract bij goed functioneren.
 • 26 vakantiedagen.
 • Opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Je komt te werken bij een internationaal gerenommeerd bedrijf met een geavanceerd machinepark. De werkzaamheden vinden plaats in een 3- en/of 4-ploegendienst. Bij wederzijdse tevredenheid krijg je een contract bij de opdrachtgever.

Sollicitatie

Ben je enthousiast geworden van de vacature heftruckchauffeur? Laat het ons weten door op solliciteren te klikken, dan nodigen we je uit voor een vrijblijvend gesprek. Cv is niet verplicht, die maken wij graag samen met jou op. Dujob verzorgt de werving en selectie voor Condor Group. Dit betekent dat als je solliciteert op een van de vacatures, jouw gegevens worden verstuurd naar Dujob. Wij zijn gespecialiseerd in banen in de logistiek, metaal en industrie voor de langere termijn.

René Hakvoort

René Hakvoort

Accountmanager industrie

Video afspelen

Wie zijn wij?

Andere vacatures

Ben jij net klaar met een opleiding of ben je toe aan een andere uitdaging? Wil jij een baan vinden als heftruckchauffeur, maar heb je nog niet het juiste heftruck certificaat hiervoor? Geen probleem, wij leren het je en nemen je mee in de logistieke wereld van het tapijt. Als leerling heftruckchauffeur ben je bij ons dan ook aan het juiste adres. Wij begeleiden jou en leiden je op tot heftruckchauffeur en zorgen ervoor dat jij het heftruck certificaat haalt die je nodig hebt. Zo ontwikkel jij je verder!

Denk jij graag vooruit en loopt bij jou alles op rolletjes? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou! Als logistiek medewerker houd jij je bezig met de goederenstroom van de Condor Group. Van woning- en kantoorstofferingen, tot aan autobekleding en de bekleding van sportvelden. Jij zorgt ervoor dat de materialen op de juiste plekken liggen, de orders worden gepickt, eventueel aangevuld met heftruckwerk. Doordat jij vooruitdenkt en je alles goed in de gaten houdt loopt het gehele logistieke proces vlekkeloos.

Houd jij het overzicht en werk je graag met moderne machines? Ben jij op zoek naar een nieuwe baan? Dan zoeken wij jou, ga aan de slag als productiemedewerker! Als productiemedewerker ben jij namelijk de baas over de machines van Condor Group en het productieproces. Jij zorgt er samen met je collega’s voor dat we ook dit jaar weer meer dan 130 miljoen m² textiele vloerbedekking kunnen produceren voor in de mooiste auto’s, op sportvelden, in de winkel en kantoren. Met jouw inzet verloopt alles vlekkeloos en heeft iedereen het mooiste tapijt!

Condor Group is een groeiende organisatie met just-in-time leververplichtingen aan de tapijtmarkt. Onze customer support afdeling heeft een belangrijke rol in de klanttevredenheid. Voor dit team zoeken wij een gedreven en servicegerichte Customer Service Medewerker die aan een goede klantcommunicatie wil bijdrage.

“Condor Group groeit maar door en ik kan me daarin volop ontwikkelen. Werken in een internationaal gerenommeerd bedrijf biedt mij veel meer kansen!”

Johan Kramer

Meer informatie over deze vacature?

Laat hieronder vrijblijvend je gegevens achter en een van onze medewerkers neemt zo snel mogelijk contact met je op.